2° Νηπιαγωγείο Γέρακα: Σεμινάριο για ΓΟΝΕΙΣ - Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

2° Νηπιαγωγείο Γέρακα: Σεμινάριο για ΓΟΝΕΙΣ - Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό !!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 | 2:34 μ.μ.

 

Η χρονική περίοδος αλλαγής εκπαιδευτικής βαθμίδας θέτει συγκεκριμένες προκλήσεις ή/και απειλές για τα παιδιά σε διάφορους τομείς της ακαδημαϊκής και κοινωνικής ζωής τους. Τα παιδιά καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές αλλαγές συναισθηματικές, κοινωνικές, πρακτικές. Οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά με μια κατάλληλη προετοιμασία αλλά και συνεχή στήριξη.


Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η ενίσχυση του γονικού ρόλου ώστε τα παιδιά να έχουν ένα ομαλό ξεκίνημα στο Δημοτικό.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...