S.O.S Το βιβλίο ψάχνει στέγη στην Παλλήνη - Ότι αφορά τα παιδιά μας, μας αφορά όλους !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

S.O.S Το βιβλίο ψάχνει στέγη στην Παλλήνη - Ότι αφορά τα παιδιά μας, μας αφορά όλους !!!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 7 Μαΐου 2016 | 7:29 μ.μ.


Η ΣΕΛΙΔΑ αυτή δημιουργήθηκε ως το πρώτο βήμα στήριξης της προσπάθειας να βρουν τα βιβλία τον δικό τους χώρο στην Παλλήνη μιας και η περιοχή στερείται Δημοτικής βιβλιοθήκης, γεγονός που καθιστά υπεύθυνους τόσο αυτούς που διοικούν αλλά και αυτούς που διοικούνται. Στο χέρι μας είναι λοιπόν να δούμε να χτυπά η καρδιά της φιλαναγνωσίας και στην Παλλήνη.

Ήδη ετοιμάζονται οι πίνακες εθελοντών αλλά και αυτών που θέλουν να υπογράψουν για την κίνηση αυτή..

Ότι αφορά τα παιδιά μας, μας αφορά όλους !!!

Η σελίδα μας στο Facebook

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...