Νεάνιδες: Ιδανικό ξεκίνημα για τον Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ - 3-0 την ΑΕΚ [ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νεάνιδες: Ιδανικό ξεκίνημα για τον Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ - 3-0 την ΑΕΚ [ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 | 11:36 μ.μ.



Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στη Β' φάση του πρωταθλήματος για την ομάδα των νεανίδων καθώς επικράτησε της Α.Ε.Κ. Αθηνών με σκορ 3-0 στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας.
Τα σετ: 1ο: 25-15, 2ο:25-22 & 3ο: 25-16
Σε ένα παιχνίδι που διήρκησε 89 λεπτά, οι αθλήτριές μας μπόρεσαν να κατακτήσουν τη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα προσφέροντας ταυτόχρονα ικανοποίηση στους φίλους της ομάδας που παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Κάντζας. Αυτή ήταν η πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη για τη φάση των 8 καλύτερων ομάδων στης ΕΣΠΑΑΑ. Επόμενη αναμέτρηση την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 16:00 με αντίπαλο την ομάδα του ΣΦΑ Μελισσίων "Ο ΦΟΙΒΟΣ" στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας.
Για την ομάδα μας συμμετείχαν οι: Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα, Λάιου Χριστιάννα, Μαντοπούλου Αντιγόνη, Παλαμάρη Μαρία, Στεργάκου Ντενίς, Κιούρκου Δέσποινα, Γιαννέλου Χρύσα, Παπαστεφάνου Γεωργία, Πουρνάρα Εύα, Μοφρέντι Εύα, Πατσιλίβα Μαρία, Παλαμάρη Μαρία, Κόκκινου Φωτεινή.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...