Μεγάλη η συμμετοχή στην Ημερίδα – Συζήτηση που διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη ''Παρέμβαση για έναν Άλλο Δήμο'' με θέμα τον νέο σχεδιασμό της Τ.Α για τα απορρίμματα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη η συμμετοχή στην Ημερίδα – Συζήτηση που διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη ''Παρέμβαση για έναν Άλλο Δήμο'' με θέμα τον νέο σχεδιασμό της Τ.Α για τα απορρίμματα

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 | 2:34 π.μ.

Μεγάλη η συμμετοχή το ενδιαφέρον και ο προβληματισμός των πολιτών της Παλλήνης στην Ημερίδα – Συζήτηση που διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη ''Παρέμβαση για έναν Άλλο Δήμο'' με θέμα τον σχεδιασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος με την αναθεώρηση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρησης Απορριμμάτων(Ε.Σ.Δ.Α) καθώς και της Περιφέρειας Αττικής με την αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρησης Απορριμμάτων(Π.Ε.Σ.Δ.Α) Αττικής.

Τις Εισηγήσεις έκαναν: ο Μπάμπης Μπιλίνης,μέλος του Δ.Σ του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης(Ε.Ο.ΑΝ) και ο Σταύρος Ιατρού,μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ε.Δ.Σ.Ν.Α: Επίσης ενημέρωση-τοποθέτηση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του σχεδίου στην περιοχή μας και την θέση στην όλη διαδικασία της "Παρέμβασης για έναν άλλο Δήμο" έκανε ο επικεφαλής της παράταξης Απόστολος Βολιώτης.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...