Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του συνδυασμού «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις» στην Ανθούσα (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του συνδυασμού «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις» στην Ανθούσα (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 | 12:38 μ.μ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του συνδυασμού «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις» στην Ανθούσα.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης, εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους για προβλήματα καθημερινότητας αλλά και για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής για δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στα όρια της Ανθούσας.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου κος Παναγιώτης Μερτύρης, ενημέρωσε για τις θέσεις του συνδυασμού επί όλων των ζητημάτων και ιδίως στο φλέγον θέμα του Σ.Μ.Α.

Επίσης, ευχαρίστησε θερμά για την ανταπόκριση των κατοίκων της Ανθούσας στο κάλεσμα του συνδυασμού, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις σε όλες τις περιοχές & γειτονιές του Δήμου Παλλήνης!

Τις επόμενες μέρες, θα εκδοθεί αναλυτικό δελτίο τύπου για την συνάντηση αυτή.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις»

κος Μερτύρης Παναγιώτης



«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις»

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...