Διαδώστε το! Προσοχή σε αυτόν τον "κύριο" με το μαύρο smart Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Διαδώστε το! Προσοχή σε αυτόν τον "κύριο" με το μαύρο smart

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:50 μ.μ.

Προσοχή...

Απατεώνας, που κυκλοφορεί με μαύρο Smart, με αρχικά Σ.Λ παρουσιαζεται ως μεγαλοκαταθέτης σε ξένες τράπεζες κ λόγω των Capital κ με πρόσχημα ότι δεν μπορεί να μεταφέρει μεγάλα κεφάλαια παρουσιάζει σε ανυποψίαστους πολίτες πλάστες καταθέσεις στο εξωτερικό κ τους αποσπά μεγάλα χρηματικό πόσα τάζοντας τους υψηλό τόκο.

Στα δίχτυα του έχουν πέσει πάρα πολλοί συμπολίτες μας.

Όσοι έχουν προσπαθήσει να τον βρουν είναι αδύνατο γιατί με το τους αποσπά τα χρήματα μετά από λίγο διάστημα εξαφανίζεται...

 

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/09/smart.html

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...