Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση. Πτώση θερμοκρασίας και καταιγίδες από την Κυριακή Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση. Πτώση θερμοκρασίας και καταιγίδες από την Κυριακή

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 | 6:10 μ.μ.

Σημαντική μεταβολή των καιρικών συνθηκών αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (20-09-2015) και από τα βορειοδυτικά με Κυριακής χαρακτηριστικα τις βροχές και τις καταιγίδες, οι οποίες σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα προγνωστικά στοιχεία πιθανόν (με πιθανότητα μεγαλύτερη από 80%) να είναι καταιγίδες κατά τόπους έντονες και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Διάλεξε την περιοχή που θέλεις και δες τι καιρό θα κάνει στο www.deltiokairou.gr.

Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Τη Δευτέρα (21-09-2015) σταδιακά θα επιδεινωθούν οι καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα με τα έντονα φαινόμενα να επηρεάζουν κυρίως τη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Την Τρίτη (22-09-2015) θα επικρατήσει πιθανή κακοκαιρία με τα έντονα φαινόμενα να περιορίζονται στο τέλος της ημέρας στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα.

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...