Ευχές του Παναγιώτη Μερτύρη για την νέα σχολική χρονιά Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ευχές του Παναγιώτη Μερτύρη για την νέα σχολική χρονιά

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:28 π.μ.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς , αρχίζει και ένα νέο ταξίδι γεμάτο γνώσεις, εμπειρίες, στόχους και όνειρα !

Ο Συνδυασμός «Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» και εγώ προσωπικά, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για συνεργασία, θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων παρουσιαστούν και στη καλυτέρευση της καθημερινότητας της σχολική σας ζωής.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που καλούνται κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην εκπαίδευση, ν’ ανταπεξέλθουν και να προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια, καλό ξεκίνημα με δύναμη και αισιοδοξία.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους !


Παναγιώτης Μερτύρης

Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης

του Δήμου Παλλήνης

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...