ΣΗΜΕΡΑ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ZUMBA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “Ο ΓΑΡΓΗΤΤΟΣ” ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΡΑΚΑ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΗΜΕΡΑ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ZUMBA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “Ο ΓΑΡΓΗΤΤΟΣ” ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΡΑΚΑ!!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 | 12:48 μ.μ.

pallinipress

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ο ΓΑΡΓΗΤΤΟΣ σας προσκαλεί στο 1ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ZUMBA. Την Κυριακή 07 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο γήπεδο μπάσκετ στην κεντρική πλατεία του Γέρακα.

Ελάτε να συμμετάσχετε & να διαπιστώσετε πώς η Γυμναστική & η Ευεξία γίνονται διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Η Choreography Instractor Ραφαηλία Δημοπούλου μαζί με τα Zumba Girls του Συλλόγου, θα μεταδώσουν στους συμμετέχοντες τον πυρετό του Zumba Fitness, με μοναδική προϋπόθεση την αθλητική περιβολή!

Είσοδος ελεύθερη.

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...