H θεατρική ομάδα ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ του ΦΕΣ η ΚΑΝΤΖΑ,πρωταγωνιστεί στα καλλιτεχνικά δρώμενα της περιοχής των Μεσογείων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

H θεατρική ομάδα ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ του ΦΕΣ η ΚΑΝΤΖΑ,πρωταγωνιστεί στα καλλιτεχνικά δρώμενα της περιοχής των Μεσογείων

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 | 11:16 μ.μ.

33

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος......από το 1997 η θεατρική ομάδα ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ του ΦΕΣ η ΚΑΝΤΖΑ,πρωταγωνιστεί στα καλλιτεχνικά δρώμενα της περιοχής των Μεσογείων.Tο έργο που ανεβάζουμε φέτος είναι "ΤΟ ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ"του Μανώλη Κορρέ.
Σκηνοθεσία -διδασκαλία:Σάσα Γκούβελου.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Λυκούργος Γκούβελος, Ελένη Νικολάου, Ιωάννα Διαμαντοπούλου, Κοραλία Μπατζή -Σταματουλάκη
Μουσική επένδυση Γιάννης Μπουρτουλαμαίος
Σκηνική επιμέλεια Γιώργος Κορνάρος
Δημόσιες σχέσεις Θέμης Τακτικός.
Πρεμιέρα του έργου μας θα γίνει στις 9 Μαΐου στα πλαίσια του 11ου Εαρινού Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Σπάτων στην αίθουσα"Χρήστος Μπέκας "στις 20.00μμ
Από τις 15 Μαΐου και εως το πρώτο 10ημερο του Ιουνίου η θεατρική ομάδα μας θα ερμηνεύσει το έργο του Μανώλη Κορρέ στο καλλιτεχνικό μας στέκι,στην θεατρική σκηνή του ΦΕΣ για τους φίλους και συντοπίτες μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...