Παλλήνη η φωτογραφία της ημέρας και τα ερωτήματα συνδημότη μας... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη η φωτογραφία της ημέρας και τα ερωτήματα συνδημότη μας...

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 | 9:11 μ.μ.

Παλλήνη η φωτογραφία της ημέρας

και τα ερωτήματα συνδημότη μας...

Κλικ στην φωτό για μεγέθυνση

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση του «ΠΑΛΛΗΝΗ-ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ» να εξηγήσω στους συμπολίτες μας ότι είναι η ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για την απ’ ευθείας ανάθεση στην αναγραφόμενη εταιρία των πανό και των μαύρων σημαιών για τη διαπαραταξιακή διαμαρτυρία κατά της REDS. Γεννώνται τα παρακάτω ερωτήματα:

1. Γιατί έγινε (μια ακόμη) απ΄ευθείας ανάθεση; Δεν θα ήταν σωστό να γίνει διαγωνισμός, να κατατεθούν διάφορες προσφορές και να αναδειχθεί μειοδότης; Πιθανές απαντήσεις του τύπου «ήταν επείγον», ή «οι γραφειοκρατικές διαδικασίες θα καθυστερούσαν την εργασία»κλπ., είναι για γέλια.

2. Όταν λέω να ζητούνται διάφορες προσφορές εννοώ να κατατίθενται ενώπιον επιτροπής και να ανοίγονται ταυτόχρονα μπροστά σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Σήμερα δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο. Πιθανές απαντήσεις του τύπου «δεν προβλέπεται η προαναφερόμενη διαδικασία από το νομικό πλαίσιο των διαγωνισμών των ΟΤΑ» είναι επίσης για γέλια (και για τους δημότες για κλάματα, αφού πρόκειται για τα λεφτά τους).

3. Είχε γνώση της εργασίας και του τρόπου ανάθεσης η διακομματική επιτροπή; Αν ναι, γιατί το δέχθηκε; (Στα περισσότερα ερωτήματα δεν πρόκειται να υπάρξουν απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή, τουλάχιστον όπου εμπλέκεται να απαντήσει η αντιπολίτευση).

4. Στην ανακοίνωση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εδώ https://diavgeia.gov.gr/…/7%CE%97%CE%99%CE%99%CE%A9%CE%9E%C… δεν περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές η διάσταση των πανό. Πως μπορεί να ελεγχθεί επομένως αν η τιμή που αγοράσθηκαν είναι σωστή-ανταγωνιστικά χαμηλή;

5. Η εταιρία που ανέλαβε την συγκεκριμένη εργασία είχε αναλάβει τη διαφημιστική καμπάνια του κ. Ζούτσου και κάποιων υποψηφίων του; Κε Μερτύρη (και η υπόλοιπη αντιπολίτευση) αν είναι έτσι, μήπως πρέπει να μάθει και αυτά ο Εισαγγελέας; Είναι πολλές οι συμπτώσεις!

6. Μήπως η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει αναλάβει (σχεδόν κατ΄αποκλειστικότητα) και τις εργασίες της ΚΕΑΠΠ. Ρωτάω διότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΑΠΠ συμμετέχουν και στελέχη της αντιπολίτευσης . Τι κάνετε οι της αντιπολίτευσης; Ασκείτε έλεγχο; Δεν τα βλέπετε αυτά; Είναι πολλές, πάρα πολλές οι συμπτώσεις!

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...