ΔΕΙΤΕ το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο με το τροχαίο στο Πέραμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΕΙΤΕ το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο με το τροχαίο στο Πέραμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 | 3:14 π.μ.

Ενα βίντεο-σοκ κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο, καθώς, καταγράφει ένα άσχημο ατύχημα που συνέβη στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Περάματος.

Το βίντεο έχει καταγράψει οδηγός με κάμερα που είχε στην καμπίνα της νταλίκας του και δείχνει ένα κοντέινερ το οποίο λόγω του αέρα, πέφτει πάνω σε ένα άλλο κινούμενο φορτηγό.

Το σοκ είναι έκδηλο και στον οδηγό που καταγράφει το περιστατικό, ενώ, η καμπίνα της νταλίκας πάνω στην οποία έπεσε το κοντέινερ διαλύθηκε εντελώς.

Αγνωστο παραμένει το τι συνέβη με τον οδηγό, καθώς, πληροφορίες ανέφεραν ότι εξέπνευσε την επόμενη ημέρα, ωστόσο, άλλοι αναφέρουν πως είχε μόνο μικρές γρατσουνιές από το περιστατικό.

mAkeleio.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...