Δήμος Παλλήνης - Τεχνικό Πρόγραμμα 2015 Παιδικές Χαρές: Οι πινακίδες μπήκαν για να μείνουν! Συντήρηση και βλέπουμε… (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμος Παλλήνης - Τεχνικό Πρόγραμμα 2015 Παιδικές Χαρές: Οι πινακίδες μπήκαν για να μείνουν! Συντήρηση και βλέπουμε… (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 | 11:29 π.μ.

Στο Τοπικό Συμβούλιο Παλλήνης όπου παρευρέθηκε ο κ.Δήμαρχος για την παρουσίαση του τεχνικού προγράμματος για το 2015 δέχτηκε ερωτήσεις από τον τοπικό σύμβουλο του συνδυασμό μας σχετικά με όσα συμβαίνουν με τις παιδικές χαρές τον τελευταίο καιρό στο Δήμο μας.

Η τοποθέτηση πινακίδων στις παιδικές χαρές τον τελευταίο καιρό από το Δήμο για χρήση των χώρων με ευθύνη των δημοτών, σχετίζεται με το γνωστό ζήτημα της πιστοποίησης τους. Ο κ.Δήμαρχος στη σύντομη παρουσία του, παραδέχθηκε πως τα κονδύλια που έχουν προβλεφθεί για το 2015 φθάνουν για να ανακατασκευαστούν, προκειμένου να πάρουν πιστοποίηση, μόνο 2 παιδικές χαρές!!! Όλες οι άλλες? Κάποιες "κεντρικές" θα συντηρηθούν προκειμένου να μην είναι τουλάχιστον επικίνδυνες, ενώ κάποιες άλλες που δε θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα τριετίας ανακατασκευής και συντήρησης του Δήμου, θα αφεθούν στην δυνατότητα τοπικών ή/και άλλων φορέων να τις επισκευάσουν! Αν δεν τα καταφέρουν...θα κλείσουν!!!

Τα περιορισμένα κονδύλια που αποτελούν την πάγια εξήγηση τα τελευταία χρόνια για την αδυναμία επίλυσης πολλών προβλημάτων μοιάζουν να μην πείθουν στην προκειμένη περίπτωση! Το βάρος στην "τραμπάλα" πέφτει εδώ και καιρό μονομερώς και το πού και πώς θα μοιραστούν τα κονδύλια του Δήμου τελικά θα αποτελέσει αντικείμενο πολύ μεγάλης συζήτησης στα επερχόμενα ΔΣ οπού και θα εγκριθεί το τελικό πρόγραμμα....

χαλασμένη μπασκετα


Η "Ανεξάρτητη δημοτική Συμμαχία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

απηύθυνε επίσης για άλλη μια φορά και σε επίπεδο τοπικού συμβουλίου ερώτηση στο κ.Δήμαρχο σχετικά με τα ανοιχτά γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Παλλήνη, που τους τελευταίους μήνες παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης. Οι επισκευές των αθλητικών εγκαταστάσεων εντάσσεται σε ενιαίο κωδικό στο τεχνικό πρόγραμμα για όλες τις πόλεις του Δήμου και όπως χαρακτηριστικά τονίσαμε για την επιδιόρθωση των αναγκαίων και μόνό στον χώρο αυτό, το κόστος είναι τόσο μικρό που θεωρούμε ότι δεν θα πρέπει καν να αναμένει κανείς την έγκριση και υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος.

χαλασμένα παγκάκια

Ο κ.Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα φτιαχτούν άμεσα για να συμπληρώσει ότι δεν χρειάζεται για τέτοια ζητήματα να δημιουργούμε θέμα και να να τα φέρνουμε και στα ΔΣ!! Δεν απάντησε όμως στην ερώτηση μας για το τι θα πρέπει να σκεφτούμε τότε αφού δεν επιδιορθώνονται εδώ και 6 μήνες οι ζημιές στα γήπεδα παρά τις σχετικές ενοχλήσεις που έχουμε κάνει στους αρμόδιους φορείς.

ελλιπής φωτισμός

Αναμένουμε να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό η δέσμευση για τα γήπεδα της Παλλήνης για να μη φτάσουν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου να έχουν εικόνα χαλασμένης παιδικής χαράς με την "τραμπάλα" να γέρνει μόνο προς τη μια πλευρά...

"Ανεξάρτητη δημοτική Συμμαχία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...