Φίλοι του Αντώνη Βαρδή πήγαν το πρωί στην Παιανία για την κηδεία αλλά η τελετή δεν έγινε -Τι ανακοίνωσε η οικογένειά του Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φίλοι του Αντώνη Βαρδή πήγαν το πρωί στην Παιανία για την κηδεία αλλά η τελετή δεν έγινε -Τι ανακοίνωσε η οικογένειά του

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 | 4:11 μ.μ.

Πολλοί ήταν οι απλοί πολίτες αλλά και καλλιτέχνες -ανάμεσά τους ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Καίτη Γκρέυ - οι οποίοι πήγαν το πρωί στο νεκροταφείο της Παιανίας για να συνοδεύσουν τον Αντώνη Βαρδή στην τελευταία του κατοικία.

Είχε κυκλοφορήσει από τα ΜΜΕ ότι η εξόδιος ακολουθία, θα τελούνταν στις 11 το πρωί. Όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε καθώς όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του έγινε παραπληροφόρηση σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο της κηδείας.

Με ανάρτηση στη σελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook, που έγινε από την οικογένειά του αναφέρονται τα εξής:

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...