Δήμος Παλλήνης: Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμος Παλλήνης: Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:19 μ.μ.

Computer

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ


Τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την «προμήθεια  ηλεκτρονικών  υπολογιστών»  συνολικής  προϋπολογιζόμενης  αξίας
19.000,00 € με ΦΠΑ 23%, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.
Καθορίζουμε τους όρους του διαγωνισμού ως εξής:
1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12 – Γέρακας Τ_Κ: 153_44 ) την 22α Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00
π.μ. έως 11:30΄π.μ., ενώπιον της επιτροπής  διαγωνισμού, κατά την οποία λήγει  η  προθεσμία  παραλαβής  των  προσφορών  και  αρχίζει  η  διαδικασία αποσφράγισης τους.
Οι υποψήφιοι δύνανται να υποβάλλουν τις προσφορές τους αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, η οποία θα τις αποσφραγίσει.
2.  Επίσης, οι προσφορές με όλα τα απαραίτητα στοιχεία δύνανται να σταλούν ταχυδρομικά ή με άλλον τρόπο στο Δήμο και η ημερομηνία παραλαβής τους να είναι μέχρι και την προηγουμένη εργάσιμη ημέρα της  διεξαγωγής του διαγωνισμού στην κατωτέρω Διεύθυνση:

ΔΗΜΟΣ  ΠΑΛΛΗΝΗΣ,  Ιθάκης  12  –  Γέρακας  Τ.Κ.15344,  Γραφείο Πρωτοκόλλου.
Προσφορές  που  κατατίθενται  μετά  την  παραπάνω  ημερομηνία  και  ώρα  είναι
εκπρόθεσμες

ΑΔΑ: 7ΞΗΘΩΞΚ-ΕΓΖ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

 Λήψη αρχείου Προβολή αρχείου

Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης: 05/09/2014 11:14:40

Είδος: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...