Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να Ζεις - Δελτίο τύπου για την μη συμμετοχή του κ. Νικολάου Δέδε στην ορκωμοσία των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να Ζεις - Δελτίο τύπου για την μη συμμετοχή του κ. Νικολάου Δέδε στην ορκωμοσία των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 | 2:14 μ.μ.

Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 ενημερώθηκα εγώ, όπως και όλοι οι συμμετέχοντες στην Δημοτική Παράταξη « Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη Πόλεις για να ζεις», από τον ηλεκτρονικό τύπο, συγκεκριμένα από άρθρο της εφημερίδας «Νεολόγος» , ότι για «προσωπικούς λόγους» , ο κ. Νικόλαος Δέδες εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, αποποιήθηκε τέσσερις μέρες πριν την ορκωμοσία, την εκλογή του, και για τον λόγο αυτό δεν προσήλθε στην ορκωμοσία της 31 Αυγούστου 2014.

Σεβόμενος την απόφασή του , τον ευχαριστώ για ότι πρόσφερε μέχρι τώρα στην Δημοτική μας Παράταξη και του εύχομαι λαμπρή προσωπική και επαγγελματική πορεία.

 

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Μερτύρης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...