Συνέντευξη του νέου προέδρου του Παλληνιακού Χρήστου Αναστασίου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνέντευξη του νέου προέδρου του Παλληνιακού Χρήστου Αναστασίου

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 | 12:05 π.μ.


«Ο Παλληνιακός είναι στο dna μου», δηλώνει ο Χρήστος Αναστασίου στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ζω Παλλήνη» ως νέος πρόεδρος του Παλληνιακού και αν μη τι άλλο, η παράδοση της οικογένειάς του στον σύλλογο, αποδεικνύει κάτι τέτοιο περίτρανα.

Παίρνει την σκυτάλη από τον Παναγιώτη Μερτύρη και καλείται να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του, σε μια χρονιά σίγουρα ιδιαίτερη.

Ο Χρήστος Αναστασίου μας μίλησε για τους στόχους του, για την αλλαγή φιλοσοφίας που επιβάλλεται να υπάρξει στον σύλλογο, για τις ακαδημίες, το ρόστερ, τον προπονητή Σωκράτη Κιούρκο και για πολλά ακόμα.

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...