Βόλεϊ: Η Παλλήνη επενδύει στο μέλλον! – Λάιου και Κούρτη στο ρόστερ του γυναικείου τμήματος στην Α2!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βόλεϊ: Η Παλλήνη επενδύει στο μέλλον! – Λάιου και Κούρτη στο ρόστερ του γυναικείου τμήματος στην Α2!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 | 12:37 π.μ.

Δύο, ακόμα, νεαρές παίκτριες στο ρόστερ της α’ ομάδας!

Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε νεαρής βολεϊμπολίστριας συνεχίζει να αποτελεί συνεχίζει να απασχολεί τους υπέροχους ανθρώπους του Α.Ο. Παλλήνης!

Γι’ αυτό τον λόγο, οι εξαιρετικοί ιθύνοντες του σωματείου από την περιοχή των Μεσογείων σε συνεργασία με τον αξιόλογο κόουτς, Βασίλη Ξεροβάσιλα, έχουν εντάξει δύο νεαρές παίκτριες στο ρόστερ του γυναικείου τμήματος από τις ομάδες υποδομής του συλλόγου! Πρόκειται για τη λίμπερο, Ίρμα Κούρτη και την πασαδόρο, Χριστιάννα Λάιου, οι οποίες ευελπιστούν να δικαιώσουν τις επιλογές των ανθρώπων του σωματείου!

 

κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

χριστιάννα

Magical Snap - 2014.07.30 00.34 - 001

IMG_0472

πηγή

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

συχγαρητήρια στα νέα παιδιά της Παλλήνης!!
Αντώνης Ρεφούλιας

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...