ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΥΡΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΝΤΖΑΣ…ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΥΡΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΝΤΖΑΣ…ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 | 1:21 μ.μ.

ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ, ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!

ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΛΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ 11 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ 12!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ!!!!! ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΝΕΙ!!! ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!

3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΥΡΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ…ΔΑΣΟΣ ΑΡΓΥΡΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!!!!

ΠΗΓΗ

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...