Ετήσια συναυλία μουσικής σχολής Παλλήνης "ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ" (Bίντεο και Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ετήσια συναυλία μουσικής σχολής Παλλήνης "ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ" (Bίντεο και Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 | 10:44 π.μ.

pallinipress

Στη κατάμεστη αίθουσα του Αμερικάνικου Κολλεγίου το Σάββατο 10.05.2014 πραγματοποιήθηκε η ετήσια συναυλία της μουσικής σχολής Παλλήνης “ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ” .

Όλα τα παιδιά της σχολής ήταν υπέροχα και μας πρόσφεραν απλόχερα ένα μπουκέτο από μελωδίες που ενθουσίασε γονείς και φίλους.

Όλοι αποχώρησαν από την αίθουσα ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι από την  εξαιρετική και επαγγελματική δουλειά που γίνεται στη σχολή από την διευθύντρια κα Βαρβάρα Οικονόμου και τους συνεργάτες της .

Λίγα λόγια για την Μουσική Σχολή Παλλήνης

Η μουσική σχολή ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ είναι ένας αναγνωρισμένος εκπαιδευτικός οργανισμός, ένα μουσικό σχολείο με υψηλό επίπεδο παρεχόμενων σπουδών.

Η εκπαίδευση ξεκινά από τη μουσική προπαιδεία (προσχολική ηλικία) και φτάνει μέχρι τις ανώτερες βαθμίδες (απόκτηση πτυχίου-διπλώματος) καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα σπουδών κλασσικής, μοντέρνας και παραδοσιακής μουσικής.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής μας αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές με σκοπό να αναδείξουν το ταλέντο των σπουδαστών και να μεταδώσουν την αγάπη για μουσική.

Οι σπουδαστές βρίσκονται σε ένα κλίμα μουσικής δημιουργίας στο οποίο αναπτύσσουν τις φυσικές τους ικανότητες και ευαισθησίες και αποκτούν γνώση που θα τους κάνει, από μικρούς καλλιτέχνες σήμερα, ολοκληρωμένους δημιουργούς αύριο.

contact

http://www.ms-ixosinthesi.gr/

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ετήσια συναυλία μουσικής σχολής Παλλήνης "ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ" (Βίντεο)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...