Πασχαλινό φιλοζωικό παζάρι από τα Αδεσποτάκια Γέρακα–Παλλήνης–Ανθούσας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πασχαλινό φιλοζωικό παζάρι από τα Αδεσποτάκια Γέρακα–Παλλήνης–Ανθούσας!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 | 1:46 μ.μ.

Πασχαλινό παζάρι για τα Αδεσποτάκια του Γέρακα, της Παλλήνης και της Ανθούσας οργανώνει το ομώνυμο Σωματείο την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή (11-13 Απριλίου)  από τις 11:00 μέχρι 19:00 στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, στο καφέ-μπαρ “Moments”, Θεσσαλονίκης 5.

Η ανταπόκρισή σας για μας πολύτιμη, καθώς τα έσοδα από παζάρι μας θα διατεθούν αποκλειστικά για τη φροντίδα και την περίθαλψη των τετράποδων φίλων μας. Στο παζάρι μας θα βρείτε “Λαμπάδες από 3 ευρώ, Χειροποίητα κοσμήματα και μη από 2 ευρώ, Είδη διακόσμησης από 1 ευρώ, Αξεσουάρ για τα τετραποδάκια μας, Πασχαλινά διακοσμητικά, Επαγγελματικά Καλλυντικά και φυσικά λαχειοφόρο με πολλά και πλούσια δώρα!!!!

Δυστυχώς έχουμε πολλά άρρωστα ζώα με καλαζάρ που δε μπορούμε να εντάξουμε έξω αλλά ούτε και να κάνουμε θεραπείες…ζώα σε πανσιόν..που κάθε μηνά πληρώνουμε παραμονή φάρμακα και τροφές….πολλά αδέσποτα που ταΐζουμε έξω….και άλλα σε φιλοξενίες που πάμε μόνο τη τροφή τους και τα φάρμακά τους. Αντί η κατάσταση να ηρεμεί χειροτερεύει με γρήγορους ρυθμούς και εμείς στη μέση να παλεύουμε όπως και οι περισσότεροι από εσάς.

Για άλλη μία φορά, εμείς και τα αδεσποτάκια μας σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξη και συνεισφορά σας!

Όποιος ενδιαφέρεται να δει που είναι τα αδεσποτάκια μας η να ενημερωθεί για την καθημερινότητα μας με χαρά θα σας ενημερώσουμε!!!

img10077_b971f7c0168a438ecee6d68f8209ca82_600_800

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...