Φιλίτσα Αθ. Δασκαλάκη: Στο παρά πέντε …. ξοδεύονται χρήματα για πρόχειρα έργα βιτρίνας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φιλίτσα Αθ. Δασκαλάκη: Στο παρά πέντε …. ξοδεύονται χρήματα για πρόχειρα έργα βιτρίνας

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 | 6:33 μ.μ.

Στο παρά πέντε …. βγήκαν οι μπουλντόζες στους δρόμους και σκάβουν αδιακρίτως,

Στο παρά πέντε …. ξηλώνονται παιδικές χαρές, για να ξαναστηθούν (;;) πρόχειρα,

Στο παρά πέντε …. γέμισαν οι δρόμοι μας πεζοδιαβάσεις, που μέσα σε 10 ημέρες έχουν ήδη … ξεβάψει,

Στο παρά πέντε …. ξοδεύονται χρήματα για πρόχειρα έργα βιτρίνας, χωρίς κανένα πρακτικό αντίκρισμα στην καθημερινότητά μας,

Ας τους δείξουμε ότι δεν τρώμε κουτόχορτο, ότι δεν μπορεί κανείς να μας παραπλανήσει με κινήσεις εντυπωσιασμού στο … παρά πέντε, όταν δεν έχει γίνει κανένα ουσιαστικό έργο στην περιοχή μας τα τελευταία 3 ½ χρόνια, όταν δεν έχει βελτιωθεί ούτε στο ελάχιστο η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής στο Δήμο μας.

Ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους και άφθαρτους ανθρώπους, με όρεξη και όραμα, να ξεκινήσουν να δουλεύουν από την πρώτη στιγμή και όχι … στο παρά πέντε!

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...