ΖΟΥΤΣΟΣ Θ. - Ανοιχτή επιστολή στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου εν όψει Πάσχα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΖΟΥΤΣΟΣ Θ. - Ανοιχτή επιστολή στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου εν όψει Πάσχα

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 | 2:39 μ.μ.

Κοινωνικό-Παντοπωλείο-Δήμου-Παλλήνης

Αγαπητοί συμπολίτες,

    Ο Δήμος Παλλήνης έγκαιρα στόχευσε στην δημιουργία ενός Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτού του δικτύου, για την προστασία όλων αυτών που πλήττονται από τις δυσμενές συγκυρίες δημιουργήσαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο λειτουργεί καθημερινά στην οδό Μιαούλη 28 στο Γέρακα και εξυπηρετεί σταθερά μεγάλο αριθμό οικογενειών προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

    Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή ιδρύσεως του Κοινωνικού Παντοπωλείο είναι επιχειρήσεις, τοπικοί φορείς και μεμονωμένοι ιδιώτες.

   Eνόψει της εορταστικής περιόδου του     Πάσχα καλούμε όλους τους συλλόγους της πόλης μας να συμβάλλουν στην συγκέντρωση των βασικών αγαθών για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Για να κάνουμε την πόλη μας ΑΚΟΜΗ πιο δυνατή και πιο αλληλέγγυα.

Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό παντοπωλείο βασικά είδη διατροφής όπως   αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ντοματοπολτό κ.α.

Ένα κιλό από τον καθένα μας, μπορεί να γίνουν τόνοι προϊόντων για όλους.    

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΖΟΥΤΣΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...