Κρίσιμα ερωτήματα προς τον κ. Μπάκα με αφορμή συνέντευξή του… Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κρίσιμα ερωτήματα προς τον κ. Μπάκα με αφορμή συνέντευξή του…

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 | 8:46 π.μ.

bakas_zoutsos

Σε πρόσφατη συνέντευξη σε εφημερίδα του υποψήφιου Δημάρχου κ. Μπάκα που κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είχε ποτέ διαφωνήσει με αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, μιας και υπήρξε δημοτικός σύμβουλος του κ. Ζούτσου αλλά και Αντιδήμαρχός του για δύο χρόνια, η απάντηση του κ. Μπάκα πραγματικά με εξέπληξε δυσάρεστα και φαντάζομαι και κάθε νοήμονα πολίτη που βιώνει τις δυσκολίες της καθημερινότητας στην πόλη του.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπάκας απάντησε ανάμεσα σε άλλαΔιαφωνίες επίσης είχαν καταγραφεί και επίσημα στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου ή σε προσυμβούλια, όπως στα θέματα της παρέλασης ή της θέσης της λαϊκής»!!!.

Από την απάντησή του προκύπτουν δύο βασικά ερωτήματα: Το πρώτο ερώτημα αφορά το αν οι διαφωνίες στα προσυμβούλια και ιδιαίτερα στα δημοτικά συμβούλια, συνοδεύονταν και από την αρνητική του ψήφο και για ποια ζητήματα συγκεκριμένα;;;

Γιατί αν δεν συνοδεύονταν από αρνητική ψήφο, τότε επίσημα δεν υπάρχει διαφωνία, αλλά αντίθετα ανοχή και στήριξη της όποιας λανθασμένης απόφασης της Δημοτικής Αρχής.

Το δεύτερο ερώτημα, που τίθεται απλώς και μόνο προς περίσκεψη και προβληματισμό,  αφορά την ομολογία του κ. Μπάκα στην εφημερίδα ότι τα θέματα για τα οποία διαφώνησε στο δημοτικό συμβούλιο είναι εκείνα της λαϊκής και της παρέλασης!!!

Δηλαδή στα τριάμισι χρόνια που πέρασαν δεν βρήκε κάποιο άλλο θέμα για να ασχοληθεί, να πιέσει ή να καταψηφίσει;;

Για θέματα π.χ., όπως οι εγκρίσεις υπέρογκων ποσών για την ανάπλαση του πρώην δημαρχείου Παλλήνης;;

Ή για θέματα που αφορούν αξιοποίηση ελεύθερων χώρων ή την προστασία πολιτιστικών και δημοτικών χώρων που η τύχη τους εγκαταλείφτηκε στο έλεος του Θεού, όπως οι Αποθήκες Καμπά ή το Πεδίο του Άρεως ή ο Λόφος Κεραίας στον Γέρακα;

Επίσης δεν βρήκε κάτι να πει για τα χρήματα που ακόμα ψάχνουν στην Σχολική Επιτροπή του Δήμου και είναι χρήματα των δημοτών μας, που ακόμα δεν ξέρουμε τι έγιναν; Επίσης δεν αναρωτήθηκε επί τριάμισι χρόνια ο κ. Μπάκας για τα οικονομικά του Δήμου γενικότερα και για χρήματα που ακούγεται ότι λείπουν από το ταμείο του Δήμου Παλλήνης;;;

Τα παραπάνω είναι κρίσιμα ερωτήματα και απευθύνονται σε έναν άνθρωπο που συμμετείχε στην διοίκηση του Δήμου, στο πλευρό του κ.  Ζούτσου επί τρία και πλέον χρόνια και σήμερα διεκδικεί ως υποψήφιος Δήμαρχος να διοικήσει τα επόμενα πέντε χρόνια τον Δήμο μας!

Δημότης Παλλήνης

(Τα πλήρη στοιχεία του δημότη είναι στη διάθεση του Παλλήνη Press)

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τ ακούσαμε και αυτό από τον κο Μπάκα. Διαφωνούσε με τον Δήμαρχο είπε. Κάποιος μας δουλεύει

Παλλήνη Press είπε...

Το προηγούμενο ανώνυμο σχόλιο που αφορά τον κο Μπάκα δεν θα αναρτηθεί Παρακαλώ εάν θέλετε να αναρτηθεί στείλτε μου τα στοιχεία σας και ενα τηλ επικοινωνίας.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...