Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Μαζί θα περπατήσουμε, θα αγωνιστούμε και θα δημιουργήσουμε «Πόλεις να ζεις» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Μαζί θα περπατήσουμε, θα αγωνιστούμε και θα δημιουργήσουμε «Πόλεις να ζεις»

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 | 9:28 μ.μ.

Μερικοί άνθρωποι απλώς συμβιβάζονται με οτιδήποτε τους επιφυλάσσει το μέλλον, «ότι είναι να γίνει, ας γίνει».

Όμως ζω θα πει υπάρχω, κινούμαι, δρω. Υπάρχω με την ευρεία έννοια σημαίνει κυρίως ότι υπάρχω ως οντότητα δραστήρια μέσα στο σύνολο. Κινούμαι σημαίνει ότι ενεργώ ώστε να έχω τα απαραίτητα για να υπάρχω. Δρω σημαίνει ότι δραστηριοποιούμαι ενεργά, ως άτομο, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες και κυρίως τη σκέψη και τη λογική.

Μόνον με ενεργούς πολίτες, που συμμετέχουν όχι μόνον με την ψήφο τους στα κοινά, είναι δυνατόν ένας Δήμος να προοδεύσει, να αναπτυχθεί και να προσφέρει θετικά στους δημότες του. Μόνον με την ενεργή συμμετοχή όλων τα οράματα, οι προσδοκίες και οι ελπίδες θα γίνουν πράξη.

Μαζί θα περπατήσουμε, θα αγωνιστούμε και θα δημιουργήσουμε «Πόλεις να ζεις».

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...