Εργαζόμενος Δήμου Παλλήνης: Ο δήμαρχος θα παραχωρήσει τα πάντα σε ιδιώτες - Η αδιαφορία των πολλών βοηθά τη σαπίλα και τη μπόχα που μας έχει πάρει παραμάζωμα. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εργαζόμενος Δήμου Παλλήνης: Ο δήμαρχος θα παραχωρήσει τα πάντα σε ιδιώτες - Η αδιαφορία των πολλών βοηθά τη σαπίλα και τη μπόχα που μας έχει πάρει παραμάζωμα.

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 | 8:22 π.μ.

375874_444422228946840_1121853423_n

Σ' αυτό το δικαίως αγανακτισμένο κείμενο ενός εργαζόμενου του Δήμου μας αποκαλύπτεται και η πρόθεση του σημερινού δημάρχου να τα παραχωρήσει όλα ή όσα προλάβει σε ιδιώτες ακολουθώντας τη σταθερή γραμμή ξεπουλήματος της μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Δείτε το κείμενο

Πόσο μπορεί να σοκάρει δήλωση τύπου " οι Δήμαρχοι ήταν πάντα εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων και ήταν ήταν πάντα στο πλευρό των εργαζομένων", όταν αυτή ακούγεται από υποψήφιο εκπρόσωπο εργαζομένων... όταν έχουν ήδη φύγει σχολικοί φύλακες και δημοτικοί αστυνόμοι σε ένα δήμο που ψάχνεις να βρεις τί έχει παραμείνει δημόσιο.

Όταν ιδιωτικοποιείται η Υπηρεσία Αποκατάστασης βλαβών ύδρευσης και μένουν οι εργαζόμενοι εκεί με ελάχιστα αντικείμενα που θα εξαφανιστούν και αυτά σιγά σιγά με τον ίδιο τρόπο. Όταν αυτή η ιδιωτικοποίηση εκτός από μια μελέτη που έχει χίλια λάθη και δε στέκει, θα κοστίσει πανάκριβα στους δημότες της Παλλήνης και αυτό αποδεικνύεται πανεύκολα.

Μόνο να αφαιρέσει κανείς, χωρίς να κάνει τίποτε άλλο, το κόστος των μηχανημάτων που ο Δήμος θα νοικιάσει και θα πληρώσει ενώ τα δικά του θα τα έχει να κοιμούνται...
Πόσο μπορεί αλήθεια να σοκάρει το να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να μαθαίνεις πως μια ομάδα ανθρώπων ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ ως υπεύθυνη για τη μη πληρωμή 20 συναδέλφων από το ΛΑΕΚ...όταν υπάρχουν υπεύθυνοι.
Αλλά να αυτοί οι ... υπεύθυνοι, συκοφαντούν εσένα.
Πόσο μπορεί να σοκάρει η απουσία των εργαζομένων... Πόσο μπορεί να σοκάρει η συνειδητοποίηση πως έχασες όχι γιατί είπες ή έκανες κάτι λάθος αλλά γιατί η ίδια η διαδικασία δε σου επέτρεψε να ακουστείς έτσι όπως έπρεπε.
Συν ότι δεν είχες την εμπειρία να το κάνεις σωστά. Να βάλεις ένα θέμα και τέλος.
Πόσο μπορεί να σοκάρει η εξουσιολαγνία, αλλά και το ξεγύμνωμα κάποιων άλλων που θέλουν να είναι από κοντά, να σκύβουν και να γλύφουν γιατί δεν μάθανε ποτέ αλλιώς, γιατί αυτοί είναι, γιατί έτσι επιβιώνουν.

Η αδιαφορία των πολλών βοηθά τη σαπίλα και τη μπόχα που μας έχει πάρει παραμάζωμα.

Αυτό και για τους εργαζόμενους και για τους δημότες. Θα έρθει όμως η ώρα. Θα έρθει και θα γυρίσει ο τροχός. Το πιστεύω από τα βάθη της καρδιάς μου.

Π.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...