Έντονη δραστηριότητα από τον Μερτύρη στο δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έντονη δραστηριότητα από τον Μερτύρη στο δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 | 11:31 μ.μ.

Οι μέρες προς τις εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν και σιγά σιγά οι υποψήφιοι δήμαρχοι εντείνουν τις δραστηριότητές τους ανά την επικράτεια.

Στο δήμο Παλλήνης Αττικής, υπάρχει μια ηρεμία που οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι έχουν εστιάσει στο να συγκεντρώσουν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και έχουν αφήσει προς το παρόν την ενασχόληση με τα προβλήματα καθημερινότητας, τις ελλείψεις και τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στις πόλεις της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης, από την διοίκηση του κ. Ζούτσου.

Εξαίρεση αποτελεί ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Μερτύρης, ο οποίος μετά τηνεκδήλωση του συνδυασμού του στην οποία ανακοινώθηκε και η διακήρυξη αρχών, έχει ανεβάσει ταχύτητα, δείχνοντας ότι είναι η σοβαρότερη υποψηφιότητα για την διεκδίκηση ανάληψης της δημαρχίας.

Ήδη έχει κλείσει δύο εκλογικά κέντρα σε Παλλήνη και Γέρακα. τα οποία βρίσκονται στο κέντρο των δύο πόλεων και έτσι θα δίνεται η ευκαιρία των δημοτών να ενημερώνονται καθημερινά για τις προτάσεις και τους άξονες δράσεις που θα ακολουθήσει ο αγαπητός σε όλους υποψήφιος δήμαρχος και οι συνεργάτες του, όταν αναλάβουν τις τύχες του δήμου μας.

Στο κομμάτι του ψηφοδελτίου τώρα, «τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά» από ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις» και ο κ. Μερτύρης εξετάζει όλες τις περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν ονόματα συνδημοτών μας που θα συμπληρώσουν το ήδη αξιόλογο έμψυχο δυναμικό του συνδυασμού και θα δώσουν αέρα νίκης. Απ” όσο μαθαίνουμε, ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις, ειδικά στην πόλη του Γέρακα!

Επίσης. είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι ο κ. Μερτύρης σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να περιοδεύσει σε όλο το δήμο, ενημερώνοντας τους κατοίκους για το πρόγραμμά του, την φιλοσοφία του για την τοπική αυτοδιοίκηση και το όραμά του για την Ανθούσα, τον Γέρακα και την Παλλήνης… τις πόλεις για να ζεις!

πηγή

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τάκης Μερτύρης - Ψήφος εμπιστοσύνης Μ.Λ

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...