Και ο Γιώργος Ζάβρας στο πλευρό του Τάκη Μερτύρη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Και ο Γιώργος Ζάβρας στο πλευρό του Τάκη Μερτύρη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 | 1:12 π.μ.

Πιστός στις αρχές του αλλά και στις δεσμεύσεις προς τους δημότες της πόλης μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης κος Μερτύρης Παναγιώτης, συνεχίζει τις επαφές του με νέους, άφθαρτους και όρεξη για δουλειά, ανθρώπους που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS ένας από τους πρώτους που είπαν το ΝΑΙ στη πρόταση του κου Μερτύρη είναι ο  κος Ζάβρας Γιώργος. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως Δημοτικός Σύμβουλος από τον ίδιο.
IMG_3211[7]
Στη φωτογραφία διακρίνεται ο κος Γιώργος Ζάβρας μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παλλήνης κο Παναγιώτη Μερτύρη
(κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...