Άρης Βίτσιος: "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργεντηθέντος" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άρης Βίτσιος: "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργεντηθέντος"

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 | 8:52 μ.μ.

pallinipress169_thumb[2]

Δήλωση με νόημα και με πολλούς αποδέκτες, ανάρτησε πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοτικός σύμβουλος κος Άρης Βίτσιος.

Δείτε αναλυτικά:

Σχεδόν οχτώ χρόνια δήμαρχος ο Ζούτσος και ο πρώην δήμαρχος Παπαδογεωργάκης την πόρτα του δημαρχείου που έφτιαξε ο ίδιος δεν την πέρασε ούτε οχτώ φορές !!!

TΥΧΑΙΟ!!!! .....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Γιάννης !!!

Εγώ απλά λέω: "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργεντηθέντος". .....έχει ο καιρός όμως γυρίσματα ....και φτάνει μάλλον και η ώρα της πληρωμής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...