Παλλήνη: Ληστεία στον Αγ. Νικόλαο στη Κάντζα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Ληστεία στον Αγ. Νικόλαο στη Κάντζα

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 | 9:44 π.μ.

Για έξαρση της εγληματικότητας στη περιοχή του Αγ. Νικολάου στη Κάντζα κάνει λόγο ο Σύλλογος Αγ. Νικολάου.

Ζητάει την προσοχή όλων των κατοίκων σε 2 καλοντυμένους άντρες που κυκλοφορούν και εμφανίζονται σαν υπάλληλοι της ΔΕΗ με σκοπό να μπαίνουν στα σπίτια.

Η ανακοίνωση αναλυτικά

ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ{03:00}ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΠΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 2 ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΠΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...