Γιώργος Λάιος: Είστε άξιοι της μοίρας σας, το κακό ειναι πως παίρνετε στο λαιμό σας και τους δημότες που ζητάνε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗ. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιώργος Λάιος: Είστε άξιοι της μοίρας σας, το κακό ειναι πως παίρνετε στο λαιμό σας και τους δημότες που ζητάνε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗ.

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 | 1:09 π.μ.

Ενα μεγάλο ΝΤΡΟΠΗ!!! σε όλους αυτούς που πολέμησαν απο την πρώτη στιγμή και δεν άφησαν καν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις της ιδέας που έπεσε στο τραπέζι 2 νέοι ανθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση που κανεις δεν εχει να τους προσάψει τίποτα να συνεργαστούν ώστε η νέα δημοτική αρχή να ειναι πιο ανθρώπινη και πιο υγιής.

Κερδίσατε ίσως την πρώτη μάχη αλλα όχι τον "πόλεμο".....!!!!!!!!

Είστε άξιοι της μοίρας σας, το κακό ειναι πως παίρνετε στο λαιμό σας και τους δημότες που ζητάνε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗ.

pallinipress.blogspot.gr

 

16 σχόλια :

Παντελής Κανάκης είπε...

Δυστυχώς Γιώργο για κάποιους να ζητούν πριν ακόμα γεννηθεί η ιδέα θέσεις και αξιώματα. Να είναι σίγουροι ότι τα ονόματα τους θα τα μάθουμε, το μαύρο για αυτούς και τις παλαιοκομματικές τους θέσεις και απόψεις περί τοπικής αυτοδιοίκησης τους αρμόζει. Κάνω ανοικτή έκκληση στον Κο Κώστα Μπάκα να μπει μπροστάρης και εμείς θα σταθούμε δίπλα του χωρίς θέλω χωρίς θέσεις και αξιώματα, μιλώντας σ’ αυτούς τους «παραγοντίσκους» με τη γλώσσα του πεζοδρομίου έτσι ακριβώς όπως τους αρμόζει. Ένα μόνο θέλουμε νέους ανθρώπους νέες ιδέες έξω από το κατεστημένο δεκαετιών.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΔΕ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

Ανώνυμος είπε...

θα ηρέμησαν ολοι τωρα που ειχαν χασει τον υπνο τους μηπως χασουν τις θεσεις τους και τα λεφτα που τρωνε.θα ηρεμησε και ο κος μαρουλης.κωστα μη τους αφησεις.στηριζομαστε στο ηθος σου

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ήθελε την θέση του Γενικού Γραμματέα; Ποιος ήθελε 5 χρόνια αντιδημαρχίας; Ποιος ήθελε διακαώς την θεση του προέδρου του Νέου Δημοτικού ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αν ήταν δημαρχος στις επόμενες εκλογές ο κος Μπάκας; Σύντομα θα τραβήξει κάποιος το σεντόνι και θα τα μάθουμε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Γυναικα ΑΡΑΧΝΗ προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις της για την δημιουργία δημοτικής ομάδας. Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε αγαπητή Μ.

Ανώνυμος είπε...

Τασούλη εσύ δεν ανεβαίνεις στην κορυφή ούτε με το δίχτυ των καλογέρων.......
https://www.facebook.com/anastasios.boudouvas?fref=ts

Ανώνυμος είπε...

Το …..μετέωρο βήμα του πελαργού!

Ανώνυμος είπε...

Χειροκροτήσαμε την προσπάθεια της κίνησης , Χαιρετήσαμε την παραίτηση Μπάκα, αλλά οι εφιάλτες ξεφυτρώνουν πάντα από τα μέσα….. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τους προδότες ουδείς…..











Ανώνυμος είπε...

Η δήλωση – αποχή του επιτυχημένου αντιδημάρχου Κώστα Μπάκα από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, είναι μεγάλη απώλεια για τον δήμο. Γ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

κ. Λυκειάρχα, κάποιος σοφός είπε: . Το τρις εξαμαρτείν ποιανού ανδρός είναι; Σ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σας στέλνω το σχόλιο του κου Βίτσιου στο προσωπικό του προφίλ στο facebook και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Άρης Βίτσιος
7 ώρες πριν
....ο σοφός λαός λέει: "όπως έστρωσε θα κοιμηθεί".
Έχει πολύ δρόμο ακόμα το .....παιχνιδάκι.
Απο προσωπικά βολέματα μέχρι εκβιασμούς, ταξίματα, κλπ. ......···ψυχραιμία και υπομονή παλικάρια μου ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!!

Παλλήνη Press είπε...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΪΟΣ: Να έχετε υπ οψην σας και το παρακάτω στην Ζωή και στην Πολιτική ειδικά "ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ" μου το εχει πει κάποιος που πάντα δικαιώνεται.

Ανώνυμος είπε...

Η Λεβαντή γιατί δεν μιλάει; Ώρα να μας την εμφανίσετε επικεφαλή συνδυασμού. Θα γελάσει και ο καθε πικραμένος.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι περίπατο θα κάνει ο Ζούτσος. (Ένας Γερακιώτης-

Ανώνυμος είπε...

Λάιε πάλι με τους χαμένους θα κατέβεις; Δεν κανεις σωστές επιλογές.

Παλλήνη Press είπε...

Παραμερίστε τις προσωπικές σας διαφορές τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Η σφοδρή σας επιθυμία να ισοπεδωθεί το "κατεστημένο" πρέπει να σας ενώσει.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! - Γιώργος Λάιος

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...