Έκοψε πίτα ο Σύλλογος Εργατικών της Παλλήνης! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκοψε πίτα ο Σύλλογος Εργατικών της Παλλήνης!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 | 2:15 μ.μ.

Με την παρουσία πολλών κατοίκων και μελών, ο σύλλογος των εργατικών κατοικιών της Παλλήνης, «Η Κηπούπολη», έκοψε το πρωί της Κυριακής (12/1) την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά με τα μέλη του συμβουλίου να υποδέχονται με «ζεστασιά» και χαμόγελα τους κατοίκους και τους προσκεκλημένους.

Μάλιστα, ο πρόεδρος, κύριος Κρεμμυδάς, δεν έχασε την ευκαιρία να θέσει στους ιθύνοντες του Δήμου που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και κάποια από τα προβλήματα της περιοχής, ζητώντας από τον Δήμαρχο κύριο Ζούτσο και τους Αντιδημάρχους που τον συνόδευσαν, περισσότερο ενδιαφέρον για τον εξωραϊσμό της.

Στην κοπή της πίτας το παρών έδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, που κλήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου να κάνει κι εκείνος έναν χαιρετισμό προς τα μέλη (εκτός από τον καθιερωμένο του Δημάρχου).

Αυτό που επεσήμανε ο κύριος Μερτύρης, ήταν το γεγονός ότι στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα, είναι ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη, οι διοικήσεις των Δήμων να στέκονται στο πλευρό των συλλόγων, βοηθώντας τους να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μελών τους.«Εσείς είστε ο κοινωνικός ιστός», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του.

πηγή ΖωΠαλλήνη

Ο κος Μερτύρης Παναγιώτης

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...