Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία στα τέλη του μήνα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία στα τέλη του μήνα

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 | 12:54 π.μ.

Χειμερινή επέλαση έρχεται στη χώρα μας από τις 25 Ιανουαρίου και μετά και κυρίως μέσα στο χρονικό διάστημα 26-29 Ιανουαρίου, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και αρκετά χιόνια ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Οριακά για χιονοπτώσεις βρίσκονται τα πεδινά τμήματα της βόρειας μόνο χώρας. Χιονοπτώσεις φαίνεται να πέφτουν μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 26 ως τις 29 Ιανουαρίου ως και σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της κεντρικής Ελλάδας.

Το μεγαλύτερο μέρος της ψυχρής αέριας μάζας θα επηρεάσει κυρίως την βόρεια Ελλάδα, οπότε εκεί θα επικρατούν και πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες από την υπόλοιπη χώρα, πράγμα που θα δώσει και χιονοπτώσεις αρκετές θα λέγαμε, ακόμα και σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης με ιδιαίτερα χαμηλό υψόμετρο.

Πηγή: greek-weather.org

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...