Συνεδρίαση Επιτροπής για την Ποιότητα Ζωής την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνεδρίαση Επιτροπής για την Ποιότητα Ζωής την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 | 9:42 μ.μ.

Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Ιθάκης 12, την 21η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, του έτους 201, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 14:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των παρακάτω θεμάτων:

1.Λήψη απόφασης – Εισήγηση προς Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την εκδίκαση ενστάσεων επί της ανάρτησης τμημάτων σχεδίου της περιοχής της Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης λόγω σημειακών αλλαγών στην πρόταση του Δήμου- ΚΧ39Α (χάρτης π. 2.3), Κ.Χ. 84 Α (χάρτης π. 2.5) και Κ.Χ. 166 Β (χάρτης π. 2.8) της μελέτης «Κτηματογράφηση – Πολεοδομική Μελέτη Επέκτασης – Πράξη Εφαρμογής εκτός Σχεδίου Περιοχών Κοινότητας Ανθούσας Αττικής».

2.Λήψη απόφασης - Εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την προώθηση της οριοθέτησης του τμήματος του ρέματος Χαλκίδος που βρίσκεται εκτός ορίων ΓΠΣ της Δ.Ε. Ανθούσας εντός των ορίων της Δ.Ε. Παλλήνης, εκτός ΓΠΣ Δ.Ε. Παλλήνης, με Π.Δ/γμα μαζί με την έγκριση της Πολεοδομικής μελέτης Π.Ε. 3 ΛΟΦΟΣ ή ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

3.Λήψη απόφασης για κυκλοφοριακή ρύθμιση της οδού Ακαρνανίας Δ.Ε. Γέρακα.

4.Λήψη απόφασης περί χωροθέτησης εμποροπανήγυρης επ΄ ευκαιρία της θρησκευτικής εορτής Αγ. Τρύφωνα στη Δ.Ε. Παλλήνης καθώς και διάθεση χώρων σε μικροπωλητές.

5.Λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 30/17-12-2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Υπάλληλος του Δήμου μας παρακαλείται να επιδώσει την παρούσα.

Γέρακας, 17-01-2014

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Ζούτσος

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...