Παλλήνη: Εικόνες Ντροπής, εγκατάλειψης και απογοήτευσης!!! - Τα πολιτικά πρόσωπα της Παλλήνης γιατί είναι μουγγά; ( Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Εικόνες Ντροπής, εγκατάλειψης και απογοήτευσης!!! - Τα πολιτικά πρόσωπα της Παλλήνης γιατί είναι μουγγά; ( Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 | 10:34 π.μ.

Εικόνες της κεντρικής πλατείας Παλλήνης, μπροστά απο το Δημαρχείο, γιαπιά, βρωμιά, σπασμένα παγκάκια, ρηγμένες πινακίδες και ένα Δημαρχείο γιαπί εδώ και κάτι μήνες. Το σπουδαιότερο όμως είναι Χριστούγεννα και κανένα φωτάκι , έστω και δείγμα στην πλατεία! Απογοήτευση και ντροπή! Ίσως απο τις μόνες πόλεις στην κατάσταση αυτή; Ποιός ευθύνεται για την εγκατάλειψη τελικά;

Σήμερα επίσης είχα περάσει απο το φιλοζωϊκό παζάρι στον Γέρακα. Πρός μεγάλη μου απογοήτευση έκανα την εξής διαπίστωση για μια ακόμη φορά. Οτι δηλαδή την Παλλήνη εν ολίγοις την έχουν σαν φτωχό συγγενή κάποιοι υπεύθυνοι.

Είδα το υπέροχο δένδρο στην πλατεία της πόλης με τα φωτάκια του και την διακόσμηση γύρω απο αυτό. Τεράστιο! Και αναρωτήθηκα, συγκρίνοντάς το με το δένδρο της Παλλήνης το οποίο μετά βίας το προσέχει κάποιος, χωρίς διακόσμηση γύρω του και χωρίς φυσικά φωτισμό, μόνο κάτι οικιακά φωτάκια, αν το πρόσεξε κάποιος απο τα πολιτικά πρόσωπα της Παλλήνης και αν έκανε, είπε, φώναξε , διαμαρτυρήθηκε για αυτή την διάκριση. Σημειωτέον λίγες μέρες πρίν τα Χριστούγεννα η κεντρική πλατεία της Παλλήνης θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, ένα Δημαρχείο με σακούλες και μπάζα και ούτε ίχνος δένδρου φυσικά!

Το θέαμα είναι λυπηρό , αλλά πιο λυπηρή είναι η διάκριση που γίνεται τώρα και άλλες προηγούμενες φορές. Φυσικά τον λόγο των έχουν οι εκλογές αλλα πως θα ψηφίσουμε τα πολιτικά πρόσωπά της Παλλήνης τα οποία είναι μουγγά! Φαίνεται ξεχνάνε οι πολιτικοί ότι είναι υπάλληλοι του πολίτη και ίσως φαντάζονται πράγματα.

Διαμαρτυρηθείτε να σας δούμε κύριοι και όχι μόνο στα Δημοτικά συμβούλια αλλά και στον δρόμο και στα σπίτα των πολιτών, δίνοντας τις θέσεις σας εγγράφως, κατηγορώντας και προτείνοντας!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Αναγνώστης

Κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Συντριβάνι κεντρικής πλατείας Παλλήνης. Εργα και ημέρες των υπευθύνων! Δίπλα ακριβώς Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο. Τον λόγο έχει πλέον ο πολίτης!

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...