Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο, Ραφήνα - Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες επικίνδυνων κακοποιών Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο, Ραφήνα - Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες επικίνδυνων κακοποιών

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 | 1:32 μ.μ.

ILIR GJINI


Στις 21-03-2013, εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο στο Μαρκόπουλο

Στις 07-06-2013, εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο, στην Αρτέμιδα

Τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες μελών επικίνδυνης εγκληματικής ομάδας

αλβανών που δρούσε στην Αττική και το Άργος και είχε διαπράξει σωρεία ληστειών, ένοπλων συμπλοκών με αστυνομικούς, διαρρήξεων οικιών και κλοπών αυτοκινήτων, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Ενα μέλος της σπείρας συνελήφθη και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας έξι ακόμη μελών της. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απόπειρας ανθρωποκτονιών, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και ληστειών, και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες των κατηγορούμενων.

Πρόκειται για τους:

α) GJINI ILIR του NASI και της BARDHA γεν. 29-03-1963 στην Αλβανία .

β) ΚΥΡΙΑΖΗΣ ή KIRIAZI ΕΚΤΩΡΑΣ ή EGDORAN ή EKTOR του Γιώργου ή Giorgi και της Φλώρα ή Flora ή Floresa γεν.17-12-1983 στην Αλβανία.

γ) ELMAZAJ ή ELMAZAN LULEZIM του RUZHDIM και της AMITE γεν. 10-02-1991 στην Αλβανία .

δ) SHAKAJ AGRON του LATIF και της FATMIROSHE γεν. 31-01-1979 στην Αλβανία

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ή KIRIAZI ΕΚΤΩΡΑΣ ή EGDORAN ή EKTOR


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...