Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Με κακοκαιρία θα υποδεχτούμε το 2014 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Με κακοκαιρία θα υποδεχτούμε το 2014

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013 | 3:47 μ.μ.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε αργά σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση από τις πρώτες ώρες της Πρωτοχρονιάς και από τα νοτιοδυτικά.


Συγκεκριμένα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, αρχικά στο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου (σε υψόμετρο πάνω από 1.100 μέτρα).

Από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά, σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και κυρίως στα Δωδεκάνησα.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...