……. και άλλη Εθελοντική Δραστηριότητα Αλληλεγγύης, των Μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

……. και άλλη Εθελοντική Δραστηριότητα Αλληλεγγύης, των Μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 | 6:34 μ.μ.

Οι μαθητές του του 1ου Γενικού Λυκείου Παλλήνης με την συμπαράσταση της καθηγήτριας κ. Γεωργίας Καλαπόδη , ενεργοποίησαν το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» του Διεθνούς φιλανθρωπικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make- A- Wish (Κάνε-μία-Ευχή), καλλιεργώντας την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται.

Τα έσοδα από την πώληση των αστεριών, θα δώσουν χαρά, ελπίδα και παράλληλα θα ενισχύσουν τον αγώνα λιγότερο τυχερών παιδιών που παλεύουν για να βγουν νικητές!

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...