Στρίκος Κώστας: Λυπάμαι κ Δήμαρχε για τους ανθρώπους που έχετε στον συνδυασμό σας.. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στρίκος Κώστας: Λυπάμαι κ Δήμαρχε για τους ανθρώπους που έχετε στον συνδυασμό σας..

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 | 10:46 μ.μ.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Ο απόλυτος ξεπεσμος για ορισμένους που είναι εκλεγμένοι στο Δημο μας.

Τι κάνουν; Ούτε λιγο ούτε πολυ μας απαγορεύουν να ασχολούμαστε με τα κοινά, μας φοβίζουν, μας απαγορεύουν να έχουμε μια άλλη διαφορετική γνώμη, μας λένε ότι μόνο αυτοί και κανείς άλλος δεν είναι ικανός να διοικήσει τον δήμο. Μονο και μονο γατί εκδίδουν μια εφημερίδα που το μονο που κάνει είναι να χαϊδεύει.

Λυπάμαι κ Δήμαρχε για τους ανθρώπους που έχετε στον συνδυασμό σας. Δεν αξίζουν να ασχολούνται με τα κοινά.

Ειμεις θα εξακολουθησουμε να λέμε την άλλη άποψη.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

 

Υ.Γ από Παλλήνη Press

Η παραπάνω φωτογραφία έχει αναρτηθεί από τον γνωστό-άγνωστο τοπικό σύμβουλο του κου Ζούτσου, ο οποίος το μόνο που κάνει ειναι να λοιδωρεί οτιδήποτε και οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από την δικιά του.

Σύντομα θα λάβει απαντήσεις και από τα blogs......καιρός να ασχοληθούμε και με "πολιτικά πτώματα".

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...