ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ε' ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ε' ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 | 1:37 π.μ.


Ε’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΠΑΛΛΗΝΗ 30.10.2013


Ανακοίνωση- καταγγελία


• Το Δ.Σ της Ε’ ΕΛΜΕ καταγγέλλει τον Υπουργό παιδείας και τον προϊστάμενο της ΔΔΕ Ανατ. Αττικής που υλοποιεί την απόφαση του Υπουργού παιδείας για διάλυση του Δημόσιου σχολείου.

• Δύο μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων ο προϊστάμενος στέλνει εντολή για συγχώνευση τμημάτων, γιατί υπάρχουν ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό και τα κενά δεν τα καλύπτουν με αναπληρωτές. Δημιουργεί τμήματα 28 και 29 μαθητών σε Γυμνάσια και Λύκεια, ακόμη και στα ΕΠΑΛ τα οποία τα οδηγεί σε ουσιαστικά σε διάλυση. Η συγχώνευση τμημάτων οδηγεί σε νέα πλεονάσματα συναδέλφων και μετακινήσεις προσωπικού.

• Το πιο εξοργιστικό είναι ότι από τη μια μεριά το Υπουργείο μιλάει για πλεονάσματα και ο Υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης ετοιμάζεται για νέες διαθεσιμότητες, και από την άλλη επικαλούνται κενά και συγχωνεύουν τμήματα.

• Συνάδελφοι , εδώ που έχουμε φτάσει μόνο η μαζική αντίδραση στην πολιτική τους μπορεί να έχει αποτελέσματα. Οι σύλλογοι να συνέλθουν αμέσως και να μην επιτρέψουν με απόφασή τους τη συγχώνευση τμημάτων. Ταυτόχρονα ενημερώνουν συλλόγους γονέων και οργανώνουν μαζί την αντίδραση στην πολιτική διάλυσης του δημόσιου σχολείου.

• Το Δ. Σ της ΟΛΜΕ καλείται να συγκαλέσει Γ.Σ του κλάδου και Γ.Σ προέδρων ΕΛΜΕ με πρόταση για κλείσιμο των σχολείων. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Σε αντίθετη περίπτωση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς θα έχουν απολυθεί οι μισοί συνάδελφοι.

• Καμία συγχώνευση τμημάτων. Το Δ. Σ της ΕΛΜΕ σε συντονισμό με τη Δ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής προκηρύσσει δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη,31/10/2013, 12:00-14:00 και καλεί σε κινητοποίηση, ώρα 13:00 μ.μ, μαζί με τους γονείς και μαθητές έξω από το γραφείο του προϊσταμένου ΔΔΕ Ανατ. Αττικής στο Γέρακα.

 

 

Η πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

 

Άννα Μπαχτή Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...