Θρυλική βοήθεια στα παιδιά Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θρυλική βοήθεια στα παιδιά

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 | 3:41 μ.μ.

Ο Ολυμπιακός γίνεται... Μπαρτσελόνα. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την «Μπάρτσα», έγιναν η δεύτερη ομάδα στον κόσμο που θα διαφημίζει και στηρίζει, για την επόμενη διετία, τη Unicef, η οποία παρέχει σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο...

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία με έναν οργανισμό που προσπαθεί να προσφέρει ένα καλύτερο κόσμο στα παιδιά, που είναι η ελπίδα τού αύριο. Η συνεργασία μας θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια και περιέχει ένα διπλό μήνυμα: να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που υποφέρουν, ώστε να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο. Θα εξασφαλίσουμε να εμβολιαστούν πάνω από 50.000 παιδιά, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Στα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια έχουμε αναλάβει την ευθύνη να διατεθούν περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ», υπογράμμισε ο Β. Μαρινάκης στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα:


«Αξίζει να τονιστεί πως η Ελλάδα δεν ζητάει μόνο βοήθεια. Υπάρχει και η Ελλάδα που βοηθάει. Ελπίζουμε να βρούμε ανθρώπους να συνδράμουν στον αγώνα της αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας και περισσότερο για τα μικρά παιδιά».

Ο πρόεδρος της ελληνικής εθνικής επιτροπής της Unicef, Λ. Κανελλόπουλος, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του για αυτήν τη συνεργασία.

«Πρόκειται για μια κορυφαία ανθρωπιστική στιγμή για την Ελλάδα και όλον τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός με την επιλογή του αυτή δείχνει πως οι ανθρωπιστικές αξίες δεν είναι ασήμαντες για τον αθλητισμό. Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε τα παιδιά που θέλουν να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον και ο ρόλος του κ. Μαρινάκη σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε είναι καθοριστικός. Αναδεικνύει την ελληνική ανθρωπιά και την πίστη, σε μια περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά μέσα από την κρίση. Η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού και της Unicef αποτελεί έναν φάρο ελπίδας. Ο Ολυμπιακός, μαζί με την Μπαρτσελόνα, είναι πρωτοπόροι σε αυτήν την κατεύθυνση», υπογράμμισε ο κ. Κανελλόπουλος, ενώ ο Κρ. Καρεμπέ χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού.

Η συνεργασία είναι διετής, ενώ φέτος η Unicef θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν διάφορες δράσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε άδεια να αγωνιστεί με το λογότυπο της οργάνωσης αύριο κόντρα στην Μπενφίκα και όλα δείχνουν (απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν) πως θα παραταχθεί στο «Λουζ» με τη Unicef.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο Μίτσελ και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών. Οι Παπαδόπουλος, Σαβιόλα, Βάις, Ιμπαγάσα και Μπονγκ δήλωσαν υπερήφανοι για αυτήν τη συνεργασία, κάνοντας λόγο για ένα επιπλέον κίνητρο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, ενώ ο Μίτσελ υπογράμμισε: «Μου φαίνεται πολύ όμορφο που ο Ολυμπιακός συνεργάζεται με τη Unicef και έχει την ίδια φιλοσοφία, να βοηθά τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Να ελπίζετε πως θα έχουμε κι άλλες καλές ειδήσεις αυτή την εβδομάδα», στέλνοντας μήνυμα για ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο με την Μπενφίκα.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...