Καταγγελία σοκ από μητέρα !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καταγγελία σοκ από μητέρα !!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 | 2:14 μ.μ.

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι το 1988 έφερε στον κόσμο το παιδί της και ενώ οι γιατροί τη διαβεβαίωναν ότι είναι καλά στην υγεία του, λίγο μετά το εξιτήριο της ίδιας, την ενημέρωσαν ότι το βρέφος είχε πεθάνει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα γέννησε πρόωρα σε νοσοκομείο του Πύργου και η μεταφορά του μωρού στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας κρίθηκε αναγκαία. Μία εβδομάδα μετά η μητέρα πήρε εξιτήριο αλλά το βρέφος έπρεπε να παραμείνει στην ειδική μονάδα για τα πρόωρα μωρά. Όταν η γυναίκα επέστρεψε για να δει το μωρό της, δεν της επετράπη η επαφή με το παιδί.

Μία ημέρα μετά η μητέρα δέχθηκε τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, από το οποίο την ενημέρωσαν ότι το παιδί έχασε τη μάχη. Ο γολγοθάς ξεκίνησε μετά την ταφή του παιδιού, καθώς τα στοιχεία που αναγράφονταν στο βιβλιάριο του βρέφους δεν ταίριαζαν με αυτά του μωρού της γυναίκας. Έτσι, διατάχθηκε εκταφή και έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι το παιδί που ετάφη δεν ήταν το δικό της.

Οι άτυχοι γονείς δέχθηκαν και ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από το οποίο πληροφορήθηκαν ότι το παιδί τους έχει δοθεί σε οικογένεια στη βόρεια Ελλάδα. Τότε επενέβη και πάλι ο εισαγγελέας ο οποίος διέταξε έρευνα στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου διαπιστώθηκε ότι το βρέφος είχε νοσηλευτεί μόνο για λίγες ώρες την ημέρα που μεταφέρθηκε από τον Πύργο Ηλείας.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...