Νεκτάριος Καλαντζής σε Θανάση Ζούτσο: ''Ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό''; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νεκτάριος Καλαντζής σε Θανάση Ζούτσο: ''Ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό'';

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 | 1:00 μ.μ.

Να υπενθυμίσω ότι η φράση ''Ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό'' έριξε κάποτε κυβέρνηση, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια αποτυχημένη δημοτική αρχή και έναν κακό δήμαρχο..

Στη ''χαμένη τετραετία'' για την πόλη, σύμφωνα με πολλούς, πρωταγωνιστούν οι απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα, η υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος από το ταμείο του δήμου, οι προκηρύξεις διαγωνισμών που δεν έγιναν ποτέ, οι έμμισθες θέσεις δίχως ουσία (βλέπε συνήγορο του δημότη), η κομματικοποίηση του δήμου (πολυδιαφημισμένες επισκέψεις Γ.Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνου),οι προσλήψεις στο δήμο με περίεργα κριτήρια μέσω ΜΚΟ, τα ερωτήματα για τη διαφανή λειτουργία των κοινωνικών υπηρεσιών, όπως και οι αλόγιστες σπατάλες σε λανθασμένα στην κατασκευή τους έργα (κεντρική πλατεία Γέρακα, ποδηλατόδρομος με σαμαράκια, ''ψευτοανάπλαση'' του ιστορικού κέντρου της Παλλήνης).

Ο δήμος Παλλήνης δεν έχει το περιθώριο να πάει ακόμη πιο πίσω για την επόμενη πενταετία, με τη νοοτροπία που υπαρχει σήμερα στη διοίκηση. Ή όλοι μαζί ενωμένοι θα πάμε την πόλη μας μπροστά ή θα την παραδώσουμε στον ''πολιτικό και κοινωνικό σκοταδισμό'' για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η νέα πρόταση για το δήμο θα αποτελέσει την ελπίδα για να πάμε ένα βήμα μπροστά, χωρίς να εμποδίζεται από τις φωνές του διαχωριστικού τοπικισμού και των προσωπικών φιλοδοξιών, που δημιουργούν κατακερματισμένες φωνές, δίχως συγκεκριμένη και ουσιαστική δυναμική.

Επιλέγουμε το αύριο απέναντι στο χθες, χωρίς αποκλεισμούς. Δημιουργούμε την πόλη που θέλουμε να ζήσουμε, ξαναχτίζοντάς τη, με όραμα και σχέδιο. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές στο Αύριο.

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος Καλαντζής κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας απέκρυψε επιμελώς την επίσκεψη Βορίδη στο Δήμο Παλλήνης... Έτσι θα πάμε μπροστά αλλάζοντας προβιά στους λύκους? ... Δε μας λές καλύτερα τη γνώμη σου για την Κυβέρνηση τις απολύσεις τις κατασχέσεις και για το ξεπούλημα των Δήμων στους τοκογλύφους δανειστές...
Τα χαΐρια του Ζούτσου και τα είδαμε και τα ξέρουμε και τα πληρώνουμε...
Αλλά μη νομίζεις κύριε Καλαντζή ότι μπορείς να μας δουλέψεις εσύ και η παρέα σου...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...