Πρόβλημα στο 3ο νηπιαγωγείο Γέρακα - Τι γίνεται με την συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον Δήμο; - Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου ΔΕ Γέρακα στις 30/10/2013 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρόβλημα στο 3ο νηπιαγωγείο Γέρακα - Τι γίνεται με την συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον Δήμο; - Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου ΔΕ Γέρακα στις 30/10/2013

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 | 8:30 π.μ.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Παλλήνης, επί της οδού Ιθάκης 12, στις 30-10-2013, ημέρα της εβδομάδας ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:

1.Συζήτηση επί του με αριθμό πρωτ. 34774/21-10-2013 αίτημα του Συμβούλου Δ.Ε. Γέρακα κ. ΣΤΡΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2.Συζήτηση επί του με αριθμό πρωτ. 34775/21-10-2013 αίτημα του Συμβούλου Δ.Ε. Γέρακα κ. ΣΤΡΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3.Συζήτηση επί του με αριθμό πρωτ. 34776/21-10-2013 αίτημα του Συμβούλου Δ.Ε. Γέρακα κ. ΣΤΡΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4.Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών στο κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ » της εταιρείας : ¨ Ο.Ε. Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ – Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ¨

Γέρακας, 25-10-2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΖΙΤΣΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

Δείτε παρακάτω τα θέματα που φέρνει προς συζήτηση ο τοπικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κος Στρίκος Κων/νος.

Απορίας άξιον για άλλη μία συνεδρίαση κανένας άλλος τοπικός σύμβουλος δεν έχει φέρει θέμα προς συζήτηση, εκτός εάν ακολουθούν διαφορετικό δρόμο. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν πως οι δημότες θέλουν ενημέρωση.....

  1. Εξοδος 14 Αττικής οδού στο Γέρακα. Χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί όποιον οδηγό κάνει το λάθος να την διασχίσει προκειμένου να έρθει στο Γέρακα.
  2. Πρόβλημα στο 3ο νηπιαγωγείο Γέρακα από το λάθος του προέδρου της σχολικής επιτροπής με την έναρξη της σχολικής περιόδου να ξεκινήσει εργασίες στον προαύλιο χώρο και να τις αφήσει στη μέση και τα παιδιά να παίζουν στο χώμα και στη λάσπη.
  3. Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον Δήμο και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα με την παράδοση στους δικαιούχους με οικονομικό πρόβλημα. Ζητώ την παρουσία της αρμόδιας αντιδημαρχου κας Κουνενάκη να μας πει τι έχει κάνει.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΣΤΡΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...