"Υπάρχουν κλέφτες Δήμαρχοι" βροντοφώναζε πριν μερικούς μήνες ο Θόδωρος Πάγκαλος, το βλαχοδήμαρχοι τους πείραξε; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

"Υπάρχουν κλέφτες Δήμαρχοι" βροντοφώναζε πριν μερικούς μήνες ο Θόδωρος Πάγκαλος, το βλαχοδήμαρχοι τους πείραξε;

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013 | 5:16 μ.μ.



Είναι κάτι «περίεργοι» κονδυλοφόροι που εδώ και τρία χρόνια μας έχουν διαβάσει 33.000 φορέςεκείνο το περίφημο πόρισμα Ρακιντζή για τις ατασθαλίες στους ΟΤΑ και σε κάθε ευκαιρία χύνουνχολή και δηλητήριο για τους «κλεφτοδήμαρχους» και σήμερα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τους «βλαχοδήμαρχους» του Τσίπρα.

 

Είναι οι ίδιοι που υπεραμύνθηκαν των μνημονιακών πολιτικών που οδηγούν την Αυτοδιοίκηση στην απαξίωση, την κοινωνία στην καταστροφή και τη δημοκρατία στο περιθώριο. Είναι οι ίδιοι που έκλεισαν τα μάτια και τα αυτιά στον κυβερνητικό αυταρχισμό των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου και κατέβασαν τις πένες τους στην κατάλυση του αυτοδιοίκητου των ΟΤΑ και στις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων.

 

«Υπάρχουν κλέφτες Δήμαρχοι» βροντοφώναζε πριν μερικούς μήνες ο πολύς Θόδωρος Πάγκαλος και οι κονδυλοφόροι του Μνημονίου χαμογελούσαν με νόημα. Εντάξει με τους «κλεφτοδήμαρχους», μα αυτό που δεν ανέχθηκαν ήταν ο χαρακτηρισμός «βλαχοδήμαρχος», όπως η αρθρογράφος που πάνω στον πρωταγωνιστικό οίστρο της είδε ακόμη και εθνολογικά χαρακτηριστικά στην φράση τουπροέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Και όλα αυτά την ώρα που γαλάζιες και πράσινες «κοπτοραπτούδες» ψαλιδίζουν μέρα νύχτα τον εκλογικό νόμο έτσι ώστε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να σώσουν ό,τι έχει απομείνει από τη γραφική φυλή των βλαχοδημάρχων τους.


ΠΗΓΗ


 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...