Παλλήνη: Από το ημίφως στο... φως Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Από το ημίφως στο... φως

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 | 8:38 μ.μ.

Στο ημίφως, συνεχίζουν να κινούνται όσοι φιλοδοξούν να θέσουν υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές. Πολλοί εξ αυτών, μιλάνε και υπερασπίζονται την “ιδεολογία” της προσφοράς στον Δήμο μας, άλλοι χρησιμοποιούν προσβλητικές εκφράσεις για τον αντίπαλο – πάντα στο ημίφως- και άλλοι περιφέρουν τον ναρκισσισμό τους, νομίζοντας ότι χωρίς αυτούς η πόλη μας, θα πάει κατά διαόλου.

Μαζεύονται σε σπίτια και καφετέριες, πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί, συντάσσουν κείμενα και ανταλλάσσουν πληροφορίες, ο τάδε κουβαλάει 500 σταυρούς, ο δείνα καλός είναι μας δίνει πρεστίζ. Κανένας ωστόσο δεν αναρωτιέται τι σχέση έχουν όλα αυτά, με την τοπική κοινωνία, ίσως γιατί δεν έχουν επίγνωση, τι βιώνουν σήμερα οι δημότες της πόλης μας.

Όταν έρθουν όλα στο φως, θα δούμε και θα κρίνουμε, πρόσωπα και ψηφοδέλτια. Θέσεις, προγράμματα, απόψεις και αντιλήψεις.

Το σίγουρο είναι πως καλά θα περάσουμε και σε αυτές τις εκλογές. Και αν δεν ήταν κρίσιμες, θα έλεγα πως θα γελάσουμε πολύ.

Ο περιπατητής

http://anti-gerakas.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2992.html

1 σχόλια :

μαρια λεβειδιωτη είπε...

ανθρωπους που να ξερουν απο δουλεια και οχι επαγγελματιες δημοτικοι συμβουλοι να εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους.πενηντα χρονια πανε και 500 μετρα απο το κεντρο Παλληνης ειμαστε εκτος σχεδιου.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...