Στρίκος Κώστας: Ευχές σε γονείς και μαθητές για καλή σχολική χρονιά Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στρίκος Κώστας: Ευχές σε γονείς και μαθητές για καλή σχολική χρονιά

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 | 3:44 μ.μ.

Μπορεί ημερολογιακά το καλοκαιράκι να τελείωσε ο καιρός όμως κάνει φιλότιμεςπροσπάθειες να μας το θυμίζει και να φτιάχνει την διάθεση μας.

Και γνωρίζουμε όλοι καλά ότι με την αρχή του φθινοπώρου ανοίγουν τα σχολεία, γεμίζοντας τις αυλές τους με παιδιά γεμάτα εικόνες και εμπειρίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές έτοιμα να τις μοιραστούν με τους φίλους τους.


Οι ανέμελες μέρες όμως δίνουν την θέση τους στις έγνοιες και τα προβλήματα τόσο για τους γονείς όπως όλοι γνωρίζουμε, πολύ δε περισσότερο για τους ίδιους τους μαθητες μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτότους για μια ακόμη χρονιά, προκειμένου να φέρουν εις πέρας το έργο τους, που δεν είναι άλλο από τη προσήλωση στα μαθήματα  με σκοπό την μάθηση.


Δύσκολο και το έργο των δασκάλων και σημαντικό, οι οποίοι σκοπό έχουν μέσα από την διαφορετικότητα να διαπλάσουν χαρακτήρες, να μορφώσουν, να κοινωνικοποιήσουν τα παιδιά και να τους δώσουν όλα τα χρήσιμα εφόδια προετοιμάζοντάς τα για το αύριο.

Με λίγα λόγια προσπάθεια από όλους.

Θέλω να ευχηθώ λοιπόν σε όλους τους γονείς καλή δύναμη και στους μαθητές καλή σχολική χρονιά με τις μέγιστες επιδόσεις για όλους αλλά και τον κάθε ένα ξεχωριστά. 



Στρίκος Κώστας

Σύμβουλος Δ.Ε Γέρακα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...