ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΕ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΕ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 | 9:15 μ.μ.


Βαρύτατες ποινές επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε έναν 50χρονο και τους δύο γιους του, που κρίθηκαν ένοχοι για την άγρια δολοφονία πρώην εργοδότη τους.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 50χρονο σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 22 ετών, ενώ στους δύο γιους του, ηλικίας 26 και 27 ετών, επέβαλε ποινές κάθειρξης 18,5 και 18 ετών, αντίστοιχα.

Το ειδεχθές έγκλημα σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2010 στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το 31 ετών θύμα ήταν μέτοχος σε εταιρεία παροχής οδικής βοήθειας, όπου εργάζονταν ο 50χρονος κι ένας εκ των γιων του. Το κίνητρο της δολοφονίας, όπως ομολόγησε ο 50χρονος βασικός κατηγορούμενος, ήταν η απόλυσή τους από την επιχείρηση και κάποιες οικονομικές διαφορές, της τάξης των 3.500 ευρώ, που είχε o ίδιος με το θύμα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι κατηγορούμενοι είχαν στήσει ενέδρα στον άτυχο άνδρα, σε περιοχή του Ωραιοκάστρου, όπου, φορώντας κουκούλες, τον επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς, ενώ επιχείρησαν να ρίξουν διαλυτικό υγρό στο πρόσωπό του. Το θύμα προέβαλε σθεναρή αντίσταση και τελικά οι κατηγορούμενοι με περιπετειώδη τρόπο τον μετέφεραν με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή, στην περιοχή του Ελευθερίου-Κορδελιού, όπου αφού αποπειράθηκαν να τον κάψουν με βενζίνη, τελικώς ο 50χρονος τον πυροβόλησε και τον σκότωσε με αυτοσχέδιο όπλο.


Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...