«Βόμβα» με Πλαγιαννάκο στην Παλλήνη! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Βόμβα» με Πλαγιαννάκο στην Παλλήνη!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 27 Αυγούστου 2013 | 4:36 μ.μ.



Τεράστια μεταγραφή για την ομαδάρα του Τελάκη!

Ο εντυπωσιακός και άκρως εργατικός προπονητής του Γ.Σ Παλλήνης, Κώστας Τελάκης, σε συνεργασία με την εξαιρετική διοίκηση, Σμυρνιώτη, έχουν φροντίσει για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του σωματείου, εν όψει της διεξαγωγής του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ ΕΣΚΑ! Οι άνθρωποι του εν λόγω σωματείου έχουν προχωρήσει τον τελευταίο καιρό στην απόκτηση του πολύπειρου γκαρντ, Παναγιώτη Πλαγιαννάκου, ο οποίος θα ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας του Κώστα Τελάκη, στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας! Ο Πλαγιαννάκος, ο οποίος έχει αγωνιστεί τα τελευταία έτη σε Γ.Σ Κερατέας, Κ.Α.Ο. Μελισσίων και Α.Ο Μαρκόπουλου, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έτοιμος να συνδυάσει το όνομα του με επιτυχίες με την ομάδα από την περιοχή των Μεσογείων!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...