ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 | 9:01 μ.μ.

Σοκάρει την κοινωνία του Άργους η απόπειρα δολοφονίας μιας 17χρονης Ελληνίδας, από τον 47χρονο πατέρα της, λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο... 47χρονος πυροβόλησε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία την ανήλικη κόρη του, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο κέντρο του Άργους.


Η 17χρονη έχει μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Άργους και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης ξεκινά η διακομιδή της σε νοσοκομείο των Αθηνών.


Η αστυνομία αναζητά τον δράστη, τον οποίον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν να έχει βρεθεί στο σπίτι του, έχοντας αυτοπυροβοληθεί.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...